Fnokken

Informações:

Sinopsis

I FNOKKEN snakker vi med spennende gjester som har tilknytning til Nordland Teaters produksjoner. Det er uformell prat med mennesker som har mye å fortelle fra livet, karrieren, kunsten og samfunnet. Du får bli bedre kjent med hva som skjer på et teater og med aktørene bak forestillingene.

Episodios

 • Episode 6: Bjørn Ravn Carlsen

  19/03/2019 Duración: 25min

  Peter Eide Walseth snakker med Bjørn Ravn Carlsen om forestillingen «Kollektivt selvmord» som han er instruktør i. De snakker om selvmord, om det å snakke om det vanskelige, og ikke minst - og kan vi le av selvmord?

 • Episode 5: Fuglane

  29/01/2019 Duración: 16min

  I denne episoden får du en introduksjon til vår neste forestilling, «Fuglane» av Tarjei Vesaas. Du får høre litt av teksten, et møte med regissør Bård Lie Thorbjørnsen og får høre om hvordan romanen tas til scenen. Perfekt for skoleelever eller andre som vil være litt forberedt til forestilling.

 • Episode 4: Sven Henriksen

  15/11/2018 Duración: 34min

  Skuespiller, dramatiker, sanger, blogger, forfatter og politiker Sven Henriksen forteller om livet, engasjementet, kunsten og alt det andre han er opptatt av.

 • Episode 3: Øystein Ulsberg Brager

  08/10/2018 Duración: 30min

  Peter Eide Walseth snakker med Monsterunga-reggisør Øystein Ulsberg Brager om hvorfor han elsker teater, hvorfor folk hvorfor publikum bør interessere seg for ny dramatikk og den kommende premieren på Monsterunga.

 • Episode 2: Premiere «Mio, Min Mio»

  20/09/2018 Duración: 19min

  Cecilie Lundsholt, Hilde Brinchmann og Birgitte Strid er damene bak «Mio, min Mio» på Nordland Teater og Teatret Vårt. De snakker i denne episoden om barn, teater, «Mio, min Mio» og Astrid Lindgren. Og premierer.

 • Episode 1- Hans - Erik Dyvik Husby

  06/09/2018 Duración: 26min

  Teatersjef Birgitte Strid har Hans-Erik Dyvik Husby, også kjent som Hank von Hell. Han vil fortelle om rollen som Petter Dass i kirkespillet Petter, om livet, teatret og kunsten i den første episoden av FNOKKEN. I FNOKKEN snakker vi med spennende gjester som har tilknytning til Nordland Teaters produksjoner. Det er uformell prat med mennesker som har mye å fortelle fra livet, karrieren, kunsten og samfunnet. Du får bli bedre kjent med hva som skjer på et teater og med aktørene bak forestillingene.