I Kulissene

Informações:

Sinopsis

Podcast by I Kulissene

Episodios

 • I Kulissene - Identitet

  18/11/2018 Duración: 36min

  Hva er identitet? I denne episoden snakker vi om identitet innenfor kunst, musikk, oss selv, og casting i teateret. Vi har intervjuet regissør, Lars Harald Maagerø om casting, og får gode tips fra Mari Beate Sannes, festivalkoordinator for Notodden Blues Festival om det å skape en sjangerfestival.

 • Episode 3: Festival

  25/09/2018 Duración: 44min

  I denne episoden deler vi våre erfaringer og tanker. Handler det fortsatt om musikk, eller er det kun fest? Vi snakker med Kari Houth Fjellseth som er festivalsjef for Fredvika, og vi får noen tips av Lars Tore Kaupang, Backstageansvarlig på Buktafestivalen i Tromsø

 • Episode 2: Seg Selv Som Produkt

  25/07/2018 Duración: 42min

  SEG SELV SOM PRODUKT presenteres av Kroa i Bø! Hvordan er det egentlig å selge et produkt når det er deg selv du skal promotere? Hvordan gikk jobbintervjuene til Lucy, og hvordan kan det være for Line å gå på en audition? I denne episoden deler vi erfaringer, og snakker bl.a om hvor mye sosiale medier har utviklet seg, og får gode tips av Elise Landa fra FÆRD kommunikasjon. Vår eksklusive gjest denne gangen er Anders Gjønnes, musikalartist, sanger og skuespiller med base i Larvik.

 • Episode 1: Bransjen

  03/07/2018 Duración: 41min

  I denne pilotepisoden går vi i kulissene til bransjen, hva som ligger bak denne podcasten, og vårt utgangspunkt for å lage den.