Operasjon Generasjon

Informações:

Sinopsis

«Operasjon: Generasjon» er den lettbeinte podcasten som tar opp alt som opptar generasjon prestasjon.Kva er det som former oss, kva engasjerar oss, kva provoserar oss og kva inspirerer oss? Med våre gjestar tar vi opp eit tema som vi skal snakke om, hylle eller hate, og kanskje komme til bunns i. Er det håp for denne generasjonen, eller er vi så håplause som mange trur?

Episodios

 • #13 - Monarki

  26/05/2019 Duración: 33min

  I kjølvatnet av 17. mai tar vi praten om Monarki! Bør vi ha det? Er det til nytte, eller bere til pynt?

 • #12 - Game of Thrones med Camilla Laache

  19/05/2019 Duración: 47min

  Camilla Laache er film/serieanmelder og dukkar ofte opp i God Morgen Norge og Nyhetskanalen på TV2. Camilla elskar Game of Thrones, som oss, og kva er vel betre enn å lade opp til siste (SISTE!) episode av Game of Trones med en god og djup samtale om GoT!? Fan teoriar, høgdepunkt og våre favorittar er noko av det vi går inn på i dag! OBS! Spoilers! Sjå alt før du hører på oss ;-) God Søndag! Og ser du noken du syns er søt... så sei det da vel!

 • 17. mai speziale!

  17/05/2019 Duración: 26min

  Det er 17. mai og vi vil være med på feiringa! Skru på denne spesial episoden medan du finpussar bunadskoa, pyntar den sista kaka, opnar den første champagne-flaska, eller kva det måtte vær! Vi tar for oss 17. mai med kløktige observasjonar og gode fakta som du kan briefe med utover dagen! Og du - ha ein strålande dag, og GRATULERER SÅ MYKJE MED DAGEN! HIPP HIPP!

 • #11 - Martin Lepperød & Døden

  12/05/2019 Duración: 01h07min

  I episode 11 har vi Martin Lepperød på besøk. Til tross for temaet døden - var det ein fest å ha Martin på besøk! Martin Lepperød er komiker og skodespelar, og har i år vore aktuell med Kongen av Gulset med Jonis Josef, og saman med sistnevnte har dei to, i lag med Henrik Farley programmet Karakter på NRK P3. Men grunnen til at vi inviterte Martin er først og fremst podkasten "Hamsteren min ble spist av en hund" (sjekk ut!). Så i dagens episode er temaet døden, skule, kva type menneskekjøtt kunne du ete (om du måtte..) og mykje meir..! Legg igjen en omtale og stjerne i iTunes - det sette vi pris på! God søndag