Rapmajones

Informações:

Sinopsis

Tre hiphop-hoder som prater om alt fra nye utgivelser til gamle klassikere innenfor musikk-sjangeren hiphop. Her vil det komme en podcast uten musikk hver søndag, men RapMajones kan også høres live MED musikk hver lørdag klokken 19:00.

Episodios

 • BONUSEPISODE - Det beste fra RapMajones: Sesong 1

  21/06/2019 Duración: 08min

  Gutta har fortsatt ferie, men slutter ikke å gi ut innhold for den grunn. Her er noen av de beste klippene fra RapMajones sesong 1! NYT DET!

 • Episode 28 - SESONGFINALE!

  26/05/2019 Duración: 45min

  Timen har dessverre kommet, og reisen er over (hvertfall første sesong). I anledning siste episode i denne sesongen har lytterne sendt inn spørsmål og innspill til gutta i studio. Det blir glede, sorg og mye pisspreik som vanlig. Nyt episoden!

 • Episode 27 - Yoguttene (Med mer)

  19/05/2019 Duración: 42min

  Da er nok en spesial ute! Denne gangen er fenomenet "Yoguttene" tema. Gutta prater om hva Yoguttene er for dem, alt fra beste album til hvorfor imaget deres er så kult. I tillegg går gutta ett hakk videre, og tar for seg solo-karrierene til medlemmene i Yoguttene. Hvorfor er Linni Eivinds favoritt-artist innen norsk hiphop? Hva gjør programmet "Vin & Rap" så fantastisk? Svaret på dette OG MER, får du i ukas utgave av RapMajones.

 • Episode 26 - Karpe

  12/05/2019 Duración: 01h08min

  Gutta er herved tilbake, med den lengste episoden hittil! Det oppstår heftige samtaler om alt fra Glasskår EP til SAS PLUS / SAS PUSSY, og det er ganske åpenbart at Karpe er noe gutta brenner for. Liker du Karpe? Er du hypp på over 60 minutter med diskusjoner om rap-gruppa fra hovedstaden? Så flott! Nyt episoden