Utepodden

Informações:

Sinopsis

Utetrends podcast. En podcast hvor du får møte de mest aktuelle personen innenfor kunst, kultur og uteliv i Bergen. Vi i Utetrend,no ønsker å fremme fete bergensere, fortelle deres historie og promotere bra ting de er aktuelle med.

Episodios

 • Smithen

  22/05/2019 Duración: 33min

  I episode 9 av Utepodden blir vi bedre kjent med en musikker fra Sotra. Dagens gjest er rapperen Smithen. Mathias Smith-Sivertsen forteller om hvordan han kom inn i musikken, hvordan han har endret seg som artist de siste ti årene, også promoterer han sin nye singel Snakke litt, som du finner her: https://open.spotify.com/track/6cPnLRsAhT48gWPTTm9AKB?si=JOUbqm_HRXugZ7RZwE_G7Q See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Daniel Grindeland

  19/03/2019 Duración: 25min

  I åttende episode har Trond-Martin sankket med sin bardomsvenn-fiende Daniel Grindeland. Daniel er medlem av Absence Crew, og har vunnet en haug med breake-konkuranser. Målet for 2019 er å bli kåret til derdens beste Breaker. B-Boyen fra Sotra forteller litt om bardom, dansing og Absences kommende forestilling på DNS. I tillegg til dette får du vite hvor mye trening som skal til for å være i verdenstoppen i breakedance. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Andreas Bach

  13/02/2019 Duración: 28min

  I denne episoden av Utepodden har Trond-Martin tatt en prat med standup nykommer Andreas Bach. Bach booker standup på det nye utestedet Undelig. Komikerspiren i fra Loddefjord forteller om hva som fikk han til å begynne med standup, hans to små sønner, mat, musikk og hvordan han landet jobben som standup-booker på Underlig. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Christoffer Schjelderup

  05/02/2019 Duración: 57min

  I episode nummer seks av Utepodder gjør vi et nytt forsøk med Christoffer Schjelderup. Gudfaren av Stand Up Bergen snakker mye om stand up, og podcasten Skamfrelst som nå endelig er tilbake, See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Razika

  23/01/2019 Duración: 34min

  Trond-Martin har tatt ferie. Da er det bra at Utetrendredaktør Christine Hetland stepper inn. Hun har snakket med bergensbandet Razika. Samalen handlet mye om bandets avskjedskonserter 18. og 19. januar, høgdepunkter fra de 13 årene bandet har spillt sammen, og hvor i bergen jentene liker å gå ut. Vi håper du liker episoden, og at du i likhet med oss vil savne Razika når de nå legger opp. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Vågard Unstad

  12/12/2018 Duración: 27min

  Vi har kommer til tredje episoden av Utepodden med selveste Vågard Unstad. De fleste kjenner Vågard som rapper, men i denne episoden begynner vi å snakke om jobben hans i utelivsbransjen. Vi går over i musikken litt ute i episoeden, blant annet for å promotere supergruppen S.A.U.S.s nye EP: https://open.spotify.com/album/5ojSorulh7uX6MwOMsqiXt. Sjekk det ut. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Espen Morild

  08/12/2018 Duración: 29min

  I den tredje episoden av Utepodden har Trond-Martin tatt en prat med Espen Morild. For de som ikke kjenner til Espen så er han en bergenser som jobber med å produsere podcaster. Espen har i dag ni podcaster som han produserer. Han er med bak mikrofonen i et par av dem, i mens han bare er produsent for resten. I denne episoden blir du mer kjent med Espen Morild. Og Trond-Martin prøver å finne ut av om man kan leve av podcast. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Jonny Bayer

  26/11/2018 Duración: 39min

  I andre episode fikk vi besøk av podcast-mann og standup komiker Jonny Bayer. Han og Trond-Martin tok en prat om Jonnys tidligere jobb som rørlegger, standup, podcast, litt rap og om den gangen Jonny Bayer prøvde seg på battle rap. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Action The Man

  17/11/2018 Duración: 25min

  I denne episoden av Utepodden har Trond-Martin tatt en prat med rapperen Action the Man, eller Selim Mutic som hannes egentlige navn. De snakker om alt fra bakgrunnen til artistnavnet Action the Man, musikken og til hvordan det var å komme til Norge fra Bosnia tidlig på 90-tallet. Det ble en hyggelig prat på rundt 20 minutter som du kan sjekke ut i denne podcasten.Linker til ting som ble snakket om:http://pnlmusic.no/https://open.spotify.com/artist/22ywSebAOwa9C4HzG29NH4?si=y6fBAsHiSGKB9LBvy36sdghttps://www.facebook.com/events/2185577978432496/https://www.instagram.com/actiontheman/ See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.