Googla Med Synnøve Svabø

Informações:

Sinopsis

Synnøve Svabø møter kjente nordmenn og overrasker med ei liste over «de 10 mest googlede spørsmålene» fra det norske folk. Googla med Synnøve Svabø er et åpenhjertig underholdningsportrett med oppturer og nedturer fra karriere og ekte levd liv - og selvsagt sidespor fra Svabø underveis

Episodios

 • Thomas Felberg om å være rockestjerne, Stjernekamp og Susanne Sundfør

  19/06/2019 Duración: 56min

  Thomas Felberg delte ut Spellemannprisen til Susanne Sundfør i 2008 og resten ble kjønnsnøytral musikk historie. Frontfiguren i We og Smoke Mohawk drømmer ikke lenger om å spille på månen eller varme opp for Rolling Stones. Til det har han det for gøy på jobb som quizkonge i Tidsbonanza, Felbergs loft på NRK P13 og jurymedlem Stjernekamp.

 • Marion Ravn om bruddet med M2M og Marit Larsen, om å skrive på norsk og hverdagslykke

  12/06/2019 Duración: 58min

  Lørenskogjenta Marion Ravn ble spellemannsnominert allerede som 12 åring og verdensstjerne da hun var 14 år. Sammen med Marit Larsen turnerte de verden rundt som gruppa M2M. Bruddet ble allemannseie og doktorgrad. Nå er artisten og låtskriveren aktuell med musikk på norsk, ny leilighet og en kjæreste som heller vil være privat, enn «Louis Vuitton-veske» på armen hennes på rød løper.

 • Aleksander Schau om #metoo, kjærligheten til fotball generelt og Real Betis spesielt

  05/06/2019 Duración: 01h15min

  En novemberkveld i 2017 fyrte Aleksander Schau av 24 twittermeldinger som satte #metoo på dagsorden i Norge. Den samvittighetsfulle mannen som ble født med et veldig stort hode, har i løpet av livet fylt hodet med det han synes er mest meningsfullt. Aleksander har samlet enorme mengder kunnskap og anekdoter om fotball fra hele verden. Det deler han gladelig av i radioprogrammet «442 Radiosporten» på NRK P1 , i podcasten Fotballklubben, på TV og i bøker.

 • Hør alle episodene i appen NRK Radio

  01/01/2000 Duración: 32s

  - Hør alle episodene først i appen NRK Radio