Bobcast

Informações:

Sinopsis

Kristian Gisvold og Simon Stjern har ikke mye annet til felles enn en fascinasjon for Bob Dylan. Men hvorfor har de egentlig det? I Bobcast utfordrer de sin egen kjærlighet til Dylan og dermed også grunnmuren i sitt eget vennskap. Bli med på en overflatisk, fullstendig substansløs, reise gjennom Bob Dylans diskografi.

Episodios

 • Episode 5: Love and Theft

  05/11/2018 Duración: 56min

  Jada. Vi vet det. Er det noe denne podcasten har manglet hittil, så er det kvalitetsdialog om den japanske Yakuzaen. For hvordan er egentlig den knyttet sammen med Bob? Svaret på det, og mye annet, finner du i episode fem av Bobcast. Vi snakker også om skiva Love and Theft, og vi lover at den er proppfull av både kjærlighet og beint ut tyveri. 

 • Episode 4: Modern Times

  05/11/2018 Duración: 57min

  Hvorfor velger vi å samkjøre tidenes beste Bob Dylan-album med verdens dårligste lyd? Er det fordi Simon ferierer på Balkan eller er det fordi vi protesterer mot Bobs perfeksjonisme? Lytt til tyskerens overraskende besøk på hotellrommet, vår dissekering av Bob Dylans kuleste album og grem deg over lyden. Vi beklager på forhånd.

 • Episode 3: Together Through Life

  04/11/2018 Duración: 58min

  Guttene beveger seg inn i noe av det aller helligste: Bob Dylans oppvåkningstrilogi! Together Through Life står for tur, og hva har Jim Carrey å gjøre med dette kvalitetsalbumet? Hvorfor får guttene gåsehud når de begynner å snakke om "Forgetful Heart"? Bli med når Kristian og Simon på sin sedvanlige substansløse måte dissekerer nok et album på ferden mot vennskapets kjerne.

 • Episode 2: Christmas in the Heart

  04/11/2018 Duración: 54min

  Har Simon blitt Darth Vader? Hvor mange ganger kan Kristian si ordet "subjektivt" på 54 minutter? Svarene får du i episode 2 av Bobcast. Guttene havner i julestemning i juli og overlever så vidt en krise, i det fjasespiralen fortsetter sin uunngåelige ferd mot bunnen.

 • Episode 1: Tempest

  04/11/2018 Duración: 42min

  Kristian Gisvold og Simon Stjern har ikke mye annet til felles enn en fascinasjon for Bob Dylan. Men hvorfor har de egentlig det? I Bobcast utfordrer guttene sin egen kjærlighet til Dylan og dermed også grunnmuren i sitt eget vennskap. Bli med når Kristian og Simon overflatisk og helt uten substans, men med en viss gutteaktig sjarm, jobber seg fra Tempest til det selvtitulerte debutalbumet.