Jan Thomas Og Einar Blir Venner

Informações:

Sinopsis

Kan to så ulike mennesker som Jan Thomas og Einar bli venner, på ekte? Det er nettopp dette de skal finne ut av i denne podkasten. De skal diskutere aktuelle temaer, utfordre hverandre og bli bedre kjent. Og selvsagt må de finne på ting sammen, sånn som ekte venner gjør. En podkast med Jan Thomas og Einar Tørnquist

Episodios

 • Det er lite grinding fra Sissel Kyrkjebø

  11/04/2024 Duración: 45min

  Einar har latt seg begeistre av å være Torshovfar på våren, men Jan har opplevd store smerter i skulderen. Begge har falt for samme sak i media, til Einars store begeistring og Jans store fortvilelse.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • SnikkSnakk: Påske med The Tvedtens

  08/04/2024 Duración: 20min

  Den historiske verdenslanseringen av SnikkSnakk, Jan og Einars boltreplass for ting som ikke fikk plass i torsdagsepisodene, er omsider her. I tidenes første SnikkSnakk får vi høre om Jans påsketur med The Tvedtens, en Frognermann i vintermann og og hvordan han klarte seg på vanlig langrennski. SnikkSnakk kommer hver mandag i tillegg til vanlige episoder hver torsdag.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Magen har talt

  04/04/2024 Duración: 45min

  Gutta er tilbake fra påskeferie med mye på hjertet - så mye på hjertet at det rett og slett har resultert i et nytt konsept! Hver mandag fremover vil det komme SnikkSnakk, hvor en del av det som vanligvis hadde røket i klippen får se dagens lys (til Jans store glede.) Ellers har Einar tilbrakt påsken på hytta og innsett at Digipost er en greie, Jan er en stor forkjemper for bypåske og år 238 leverer til den store gullmedaljen.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Er du SÅ redd for penis?

  21/03/2024 Duración: 45min

  Einar har fullført Birken og øyner et håp for egen deltakelse i Kompani Lauritzen. Jan har vært i København, snakket flytende dansk og latt seg både imponere og provosere over sitt favorittema: Penis.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Alt er terningkast 1

  14/03/2024 Duración: 47min

  Einar har en spådom om Jan og Madonna som viser seg å stemme. Jan har tenkt mye over rekrutteringen innen frisørfaget, mens Einar mener hardnakket at vi ikke kan heie på Marcus og Martinus når de stiller for Sverige.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • JanT-loven

  07/03/2024 Duración: 50min

  Våren er her, og med kom sesongens første di(c)kt! Jan har hatt en innholdsrik uke hvor han både har lært seg å bruke komfyr, lagt Janne Formo for hat etter kopiering av JanT-loven og utfordret VG til å gi han sin rettmessige kred som oppfinner av potet i mikro. Einar har vært syk og jobbet, men har allikevel rukket å irritere seg grønn over en viss fyrverkerioppskyting i Oslo.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Jeg har vært litt som din far

  29/02/2024 Duración: 50min

  Jan skal pusse opp badet og har blitt sjokkert over leieprisene i Oslo. Han har også kjøpt ny TV, men lurer på om det har blitt litt for mye av det gode. Einar har fått bronkitt, blitt reddet av sin fars handyevner og reflektert over responsen etter at 198 Land gikk til Podimo.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Lørdagsnarkos

  22/02/2024 Duración: 51min

  Vanedyret Jan sliter fortsatt med å venne seg til det nye studiooppsettet, men finner seg til rette til slutt. Siden sist har han vært på releasefest på nye podkasten til Märtha Louise og mimret over sin spirituelle periode i LA. Einar har vært på konsert, drukket øl to ganger på en uke og latt seg fascinere av ungdommens vanntrend.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Narkose

  15/02/2024 Duración: 41min

  Jan møter opp 20 min forsinket med sterke smertestillende innabords og et skyggeteam i anledning arbeidsuke. Einar er klar for skitur, men ikke før han har klart å lose en surrete Skiensmann i 50-årene gjennom podkastepisoden. Siden sist har Jan lagt sin elsk på Ulrikke Brandstorp og sin hat på Natt&Dag, mens Einar har sagt sin mening i debatter ang. kjendisreality og flysetekotyme. Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Dobbeltdyne

  08/02/2024 Duración: 45min

  Er dobbeltdyne veien å gå eller et makkverk av en kreasjon innenfor sovekategorien? Var Carolas gjesteopptreden på MGP et spytt i trynet på Bobbysocks? Har Einar fått ubalanse på nerven? Hvilke barnenavn er mest populære, og hva tenker en hockeyklubb i Hønefoss om homofile massører? Jan og Einar stiller de store og små spørsmålene slik at du slipper.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En historisk gave

  01/02/2024 Duración: 47min

  Einar har blitt syk, og i den anledning har Jan sett sitt snitt til å leke sexy nurse og byr på en historisk gave. Ellers er Jan klar for å være programleder for Gullruten på lørdag, mens Einar prøver å finne ut hva Jan hadde brukt en absurd stor pengepremie på.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Watersports

  25/01/2024 Duración: 45min

  Et nytt år gir nye muligheter, og 2024 starter helt annerledes enn 2023 med at Jan møter opp til avtalt tid mens Einar (!) er grovt forsinket. Einar har opplevd IKEA-trøbbel. mens Jan reflekterer over en hektisk reiselederjobb til Mexico før han får bryne seg på de mest brukte søkeordene på PornHub i 2023.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • LIVE: Julepodshow fra Blå Grotte i Fredrikstad

  18/01/2024 Duración: 39min

  Jan og Einar tok med båndopptaker til Blå Grotte i Fredrikstad og gir dere en liten smakebit fra showet.Ny sesong er i gang fra 25. januar. Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Best of saker i media høsten 2023

  11/01/2024 Duración: 42min

  Mediajungelen er vanskelig å navigere i. Heldigvis gir Jan og Einar ukentlige oppdateringer om det viktigste som skjer i verden innen geografi, politikk og samliv. Mye samliv.Ny sesong starter torsdag 25. januar.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Best of høsten 2023

  04/01/2024 Duración: 24min

  Mens Jan slikker sol i Mexico og Einar kjemper mot omgangssyke i Oslo tar vi et tilbakeblikk til et lite utvalg av høydepunkter fra høstsesongen 2023.Nye episoder av Jan Thomas og Einar blir venner blir lagt ut fra 25. januar og utover.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Kattekusekaker

  14/12/2023 Duración: 51min

  Jan og Einar nærmer seg slutten av turnékjøret, men skal smelle inn tre show til i tillegg til Humoraksjonen på fredag før Jan setter kursen mot Mexico. Einar har presset inn så mange aktiviteter kalenderen tillater på samme dag, mens Jan tar en telefon til både vaksinesenteret og sin kjære Harlem.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ja <3

  07/12/2023 Duración: 46min

  Jan fridde til Harlem på scenen i Chat Noir. Dagen derpå møttes to slitne, fyllesyke karer i podstudio - før de skal rett ned til Chat Noir for dagen derpå. Jan letter på sløret om hvor lenge siden det var han planla frierier og hva som gikk gjennom hodet hans da det skjedde, mens Einar forteller alt fra sitt perspektiv om hvordan det opplevdes å være femte hjul på vogna.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Når nøttene blir lange

  30/11/2023 Duración: 51min

  Turnékjøret går, så siden sist har Jan og Einar kun rukket en tur til Lillehammer, uten at det setter en stopper for flyten i praten. De tar seg også litt tid til å reflektere over hva digitaliseringen av samfunnet har å si for den eldre garde og Jan mimrer tilbake til Hollywood da han var i kontakt med en viss diva.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Morgenånde

  23/11/2023 Duración: 47min

  Kjøret går for Jan og Einar med turné, TV-innspillinger, business og familieliv, som resulterte i deres raskeste podinnspilling noensinne. De reflekterer over showet i Hønefoss da en firbeint gjest stjal showet. Jan er snart tilgjengelig for trening igjen etter operasjonen sin, mens Einar merker at algoritmene hans har plukket opp at han henger med Jan hver eneste dag.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Turistfella

  16/11/2023 Duración: 53min

  Jan har gjort en klønete dobbelbooking som fører til at han ikke kan der for hverken sin kjæreste eller eksmann. EInar har kjøpt pizza i Stokke og møter et kjent fjes bak disken. Gutta finner også frem synonymsordboka for en kvinnes hellighet med mildt sagt overraskende utfall.Produsert av Martin Oftedal, PLAN-B Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

página 1 de 13