Egy Matracnyi Szabadság

Informações:

Sinopsis

Egy matracnyi szabadság podcast Bakonyi Pannival jógáról matracon innen és túl. www.njoylife.hu

Episodios

 • Szerelem 1. rész

  03/05/2019 Duración: 21min

  Van-e igazi? Van-e örök hűség? Ér-e megcsalni? Ilyeneket kérdezgettetek tőlem. Elgondolkodtam rajtuk :)

 • Jógamarketing

  18/02/2019 Duración: 13min

  Visszatérő kérdés, milyen a jó marketing?  Jógikus lehet-e ez? Ér-e ezzel foglalkozni? Hogyan csináljam jól? Kérdésed van? Írj! panni@njoylife.hu

 • Magabiztosságról oktatóknak

  09/09/2018 Duración: 11min

  Dícsérik az óráidat, de te mégse vagy magabiztos? Vajon miért? Az oktatói magabiztosság alappilléreit és a magabiztossághoz vezető lépéseket ismerheted meg ebben az epizódban. Ha kérdésed van, írj a panni@njoylife.hu oldalra!

 • Asana igazítások

  26/07/2018 Duración: 19min

  Hogyan érintsd meg a gyakorlódat és mikor? Mi a segítségnyújtás módja, alapszabályai, hogyan érezd magadat komfortosan benne és nyújts valódi segítséget és biztonságot a jógázóidnak? A podcastből kiderül. Ha tanulnál velem www.bakonyipanni.com :)

 • Miért taníts előbb kézenállást aztán fejenállást?

  03/07/2018 Duración: 08min

  A fordított pózok jók. De vajon mindegyik és mindenkinek? A fejenállás vagy a kézenállás a biztonságosabb? Milyen elemi félelmünket aktiválják? Mi az anatómiai válasz a fenti, biztonság kérdésre? A podcastben elmondom. www.bakonyipanni.com

 • Hogyan taníts kezdőt és haladót? Ki a kezdő és a haladó jógi?

  26/06/2018 Duración: 16min

  Tanárként egyaránt kerülnek hozzánk kezdők és haladók. Hogyan tudsz nekik biztonságos környzetet és megfelelő kihívást adni? Ki a kezdő, ki számít haladónak? Van még kérdésed? Írj nyugodtan a panni@njoylife.hu-ra!

 • Hogyan kezeljük az érzelmeinket tanárként, jógiként, emberként - Marcival beszélgettem

  13/06/2018 Duración: 20min

  Vajon egy jógatanár is lehet ideges? Szomorú? Egy edző, egy példakép is kiabálhat? Mit kezdjünk a pozitív és a negatív érzelmeinkkel? Bene Marcival beszélgettünk.

 • Ha nem esik jól jógázni...

  11/06/2018 Duración: 11min

  Mit tegyél, ha fizikailag vagy lelkileg sorozatosan nem jó a matracodra állni? Rendben van ez, mit tehetsz, hogy ez megváltozzon?

 • Kérdeztetek, felelek 2.0 :)

  26/04/2018 Duración: 21min

  Dylan Werner spirituális mélységei, kezdő jógaoktatóként mit hogy csináltunk, lesz-e több online videónk, alkohol és dohányzás, tetoválás és hol élnénk, ha bárhol lehetne? Ezekre válaszolok. Ha neked is van kérdésed, a linken felteheted: goo.gl/forms/rvanVjru5KfNU8cl1

 • Kérdeztetek, felelek :)

  18/04/2018 Duración: 25min

  Sérülés lelki okai, nő-e a nő, ha fekete szőr nő a mellén, menstruációs praktikák, létezik-e az igazi? Kombinálható-e a jóga más mozgásokkal, hogy érdemes enni a jógagyakorlás előtt, dolgoztunk-e mást az njoy előtt? Ezekre válaszolok. Ha neked is van kérdésed, a linken felteheted: https://goo.gl/forms/rvanVjru5KfNU8cl1

 • Hogyan találd meg az életed célját? Mihez kezdj az életeddel?

  03/04/2018 Duración: 14min

  Tesszük a mindennapi dolgainkat - és belénk nyilall. életcél. Valami nemes, csillogó, érinthetetlen, éteri, amit meg kell találnod, ami egy jól körülhatárolható megragadható valami. Ez az én életcélom és pont. És ezt bizony nem találjuk. De hányan nem találjuk... De miért?

 • Jóga és marketing, instajógik, jóga a közösségi médiában

  26/03/2018 Duración: 18min

  Marketing tanácsadóként és jógaoktatóként mind a két oldalt látom, és ismerem. Vélemény, tanács, ötletek, hogy oktatóként hogyan használd, gyakorlóként kiket kövess és hogy inspirálódj. Egyáltalán lehet jógikus a marketing? njoy!

 • Határok átlépése - vajon tényleg ott történik a csoda?

  19/03/2018 Duración: 11min

  Lépd át a határaidat! - jelszavak szövik át a fitnesz és a jógás világot is sokszor. Ha mozgásra adod a fejed, vajon milyen határokat kell átlépni? Át kell-e lépni egyáltalán őket? És miért?

 • A börtönsztori

  12/03/2018 Duración: 22min

  Hogy is kerültem én egy börtönbe jógát oktatni, és miért jó ez? Kulisszatitkok :) További részletek: https://www.facebook.com/fegyencjogaprojekt

 • Jógatanárok és a kiégés - mit csinálj, ha az álmodat éled, valami mégsem stimmel?

  12/03/2018 Duración: 10min

  Jógatanárnak lenni a legnagyobb csoda szerintem. A mai epizódban viszont végigveszem a kiégéshez vezető lépéseket, a jeleket és megoldást is ajánlok rá. Nem csak jógatanároknak!

 • Combhajlító aka hamstring mese - szakíts ha bírsz, ha mersz, ha tudsz!

  12/03/2018 Duración: 16min

  Miért fáj majd' minden jóginak a combhajlítója? Miért sérül? Mesélek a két combhajlítószakadásomról, a rehabról, és a megelőzésről.

 • Mit eszik a jógi - avagy vegaként a húsevők világában

  12/03/2018 Duración: 14min

  Mi vezetett el a p.ncimagazindiéták világából az egészséges étkezés, majd a vegaság felé? Miért vegák a jógik? Hogyan oldjuk meg itthon, hogy a párom mindenevő? És hasonló zöldségek :)