Arbejdstitel

Informações:

Sinopsis

En podcast af Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné for det internationale, tænkende menneske.

Episodios

 • Om maskulinitet (teaser)

  31/10/2019 Duración: 03min

  Den nye episode er dedikeret til moderne maskulinitet og handler om alt fra kønsidealer, skønhedsrutiner og kunsten af dele en dessert. Som altid bliver der diskuteret holdninger i Overvurderet/Undervurderet, der blandt andet indeholder emner som regimentstribede slips, Taylor Swift og high-end paraplyer.

 • Om London

  12/09/2019 Duración: 01h02min

  Mediabranchens svar på Section Boyz® er tilbage for at tale om 'all things' London. Vi vender alt fra fish & chips til Chiltern Firehouse, og får i samme ombæring diskuteret uddannelse, karriere, magasinet Monocle og meget, meget mere. 

 • Om musik

  29/08/2019 Duración: 45min

  Hvilken musiker har den bedste frisure, er The Rolling Stones bedre end The Beatles og er 'penny loafers' overvurderede eller undervurderede? Det blot et par spørgsmål, vi diskuterer i den nye episode, som er dedikeret til musik. Vi ringer også til vores ven Peder, der har lavet vores titelmusik for at stille ham et par hurtige spørgsmål. 

 • Om italiensk mad

  15/08/2019 Duración: 39min

  Ny sæson, ny samarbejdspartner. Vi er hjemvendt fra sommerferie og udgiver nu programmet i samarbejde med Euroman. Programmet er dog det samme som altid. I denne udgave taler vi om italiensk mad inden- og udenfor landets grænser, nye begyndelser, Nicklas Bendtner og meget mere. 

 • Om ferie

  04/07/2019 Duración: 55min

  I sæsonens sidste episode taler vi om ferie. Hvor vi holder den, reglerne hvad angår auto-svar og glæderne ved at eje et sommerhus. I overvurderet/undervurderet får vi også diskuteret smykker til mænd, forskellige slags sko og meget andet. God sommer. 

 • Om indretning

  14/06/2019 Duración: 52min

  Hvem laver den bedste spisebordsstol, hvad er værd at investere i og er John Mayer overvurderet eller undervurderet? Det er blot nogle af emnerne i vores nyeste episode, der handler om indretning. Vores nye temamusik er komponeret af vores ven Peder. 

 • Om Paris (med Frederik Lentz Andersen)

  31/05/2019 Duración: 01h11min

  Der er ingen ende på Paris, som en klog mand engang formulerede det. I denne episode vender vi middage på Caviar Kaspia, de bedste vintagebutikker og hvordan man pakker til modeugen med vores ven Frederik Lentz Andersen, der er moderedaktør for Euroman og Eurowoman. 

 • Om velvære

  09/05/2019 Duración: 47min

  En hel episode dedikeret til kunsten at have det godt. Fra løbeture sent om aftenen til meditation og sund (og nogenlunde) varieret kost. Hør med og få det bedre. 

 • Om New York

  24/04/2019 Duración: 46min

  Vi er tilbage fra udlandet. Kristoffer har været i Milano, mens Oliver netop er hjemvendt fra New York. I den anledning er denne episode dedikeret til de steder, vi kan lide at bo, spise og købe ind i NYC. 

 • Om at forberede en rejse

  12/04/2019 Duración: 50min

  En episode dedikeret til kunsten at forberede en rejse. Fra transport til lufthavnen til de bedste pladser på flyet til antallet af bukser man skal pakke til tre dage i Paris. Dét plus meget andet diskuteres i denne episode om alt det, der sker, før man rammer sin destination. 

 • Om at shoppe online

  28/03/2019 Duración: 53min

  Hvor høj skal fragten være, før den er for høj? Hvad er de uskrevne regler, når man er i budkrig på eBay? Og er Virgil Abloh overvurderet eller undervurderet? Det er spørgsmål, der stilles og besvares i vores nye episode dedikeret til kunsten at handle tøj, kunst, reoler og alt derimellem på nettet. 

 • Om Milano

  14/03/2019 Duración: 46min

  Episoden om Italiens designhovedsted Milano. Vi taler favoritsteder, folk på gaden, madkultur, butikker og meget mere. 

 • Om at spise frokost

  27/02/2019 Duración: 48min

  Den første officielle episode af Arbejdstitel, der er dedikeret til kunsten at spise frokost i ind- og udland.

 • Redaktionsmødet

  08/02/2019 Duración: 56min

  Velkommen til første episode "Arbejdstitel", en podcast af Kristoffer Dahy Ernst og Oliver Enné om alle de gode ting, verden har at tilbyde.