Get Your Healthy & Sexy Back!

Informações:

Sinopsis

Voel je binnen 15 minuten per dag weer VA-VA-VOOM met de Get Your Healthy & Sexy Back podcast!

Episodios

 • Transformeer Jezelf Met Mindfulness Met Miranda N.M. van Dijk

  Transformeer Jezelf Met Mindfulness Met Miranda N.M. van Dijk

  26/03/2017 Duración: 24min

  Transformeer jezelf met behulp van mindfulness. De Healthy & Sexy Lifestyle talks gastspreker van vandaag is Miranda van Dijk als de gastspreker voor vandaag. Miranda is een transformatiecoach. Zij helpt mensen die vastlopen zijn in hun leven dit te doorbreken van binnenuit waardoor ze transformeren en hun vervulling kunnen vinden.

 • Hoe Ga Je Mindful Om Met De Monkey Mind? Met Benedicta Pardo

  Hoe Ga Je Mindful Om Met De Monkey Mind? Met Benedicta Pardo

  19/03/2017 Duración: 24min

  Lighten up de monkey mind oftewel ga mindful om met de monkey mind. De Healthy & Sexy Lifestyle talks gastspreker van vandaag is Benedicta Pardo. Benedicta is een HR Motivator van Dornasol. Dornasol is een zeldzame kolibri op de Antillen. De vogel is bruin van kleur maar wanneer de zon op de dornasol schijnt dan licht deze prachtig felrood op. De mantra van Benedicta is dan ook Dornasol lightens up your world.

 • Durft het Voedingscentrum met mij Kizomba te dansen? Met Sonya Dias EP014

  Durft het Voedingscentrum met mij Kizomba te dansen? Met Sonya Dias EP014

  05/03/2017 Duración: 33min

  Gaat het Voedingscentrum de uitdaging aan om Kizomba (een romantische dansstijl) met de Nutrition Advocate te dansen? Sonya Dias, de dame van Sonya Spreekt*, heeft de Get Your Healthy and Sexy Back! Podcast gekaapt omdat ze mij graag wilde interviewen over het vervolg van No Spang.

 • Kleed Jezelf Sexy! Met Glancy van Elst EP013

  Kleed Jezelf Sexy! Met Glancy van Elst EP013

  26/02/2017 Duración: 23min

  Kleed Jezelf Sexy! De Healthy & Sexy Lifestyle talks gastspreker van vandaag is Glancy van Elst. Glancy is de dame achter DressCoach, haar missie is om zoveel mogelijk vrouwen een goed gevoel over zichzelf te geven, door ze te laten zien dat ze er ook mogen zijn. Om die reden traint ze sinds 2 jaar nu andere vrouwen tot DressCoach zodat ze met zijn allen de wereld op hun manier een stukje mooier kunnen maken.

 • Lets Talk About Poep! Met Nayvary Soeterboek

  Let's Talk About Poep! Met Nayvary Soeterboek

  19/02/2017 Duración: 21min

  Poep is een onderwerp waarover veel mensen niet durven te praten. Hierdoor het lijkt alsof iedereen de regenboog poept terwijl dit niet het geval is. Dus vandaag gaan we poep bespreekbaar maken met Let’s Talk About Poep, oftewel #letstalkaboutshit. Veel dames beseffen niet dat het soort poep dat zij poepen veel kan zeggen over hun gezondheid. Ik ben geen poepfluisteraar, maar ik ben iemand die graag met trots achteromkijkt om mijn poep snel analyseren. Nayvary Soeterboek, de Biz Babe van Briljant Business Babe, gaat vandaag de Get Your Healthy & Sexy Back Podcast kapen.

 • Making Love 2.0 met Chantal Bakker

  Making Love 2.0 met Chantal Bakker

  09/02/2017 Duración: 38min

  Welkom bij de Healthy & Sexy Lifestyle talks met vandaag Chantal Bakker. Zij is een dame die leeft om te inspireren en geïnspireerd te worden. Dit komt vooral tot uiting in haar werk als Self Image Coach bij FemmeChantal. Ik heb Chantal uitgenodigd om een pittig onderwerp te behandelen. Om het spannend te houden wil ik dit nog niet verklappen.

 • Voel Je Als De Queen Of Sheba! Met Lenny Suijkerbuijk

  Voel Je Als De Queen Of Sheba! Met Lenny Suijkerbuijk

  05/02/2017 Duración: 28min

  Lenny Suijkerbuijk, de wellness advocate laat jou weer voelen als de Queen of Sheba. Zij is de Healthy & Sexy Lifestyle talks gastspreker van vandaag. Lenny woont in Singapore met haar man en zoon samen, als wellness advocate helpt zij vrouwen online en offline om hun diepgaande blokkades te doorbreken dit doet ze onder andere met behulp van essentiële oliën die je op diverse manieren kan gebruiken.

 • Ontstress Jezelf Met Seks! Met Mandy Ronda

  Ontstress Jezelf Met Seks! Met Mandy Ronda

  02/02/2017 Duración: 21min

  Welkom bij de Healthy & Sexy Lifestyle talks met vandaag Mandy Ronda als de gastspreker van vandaag. Mandy is een Fit & Sexy Lifestyle coach en tevens ook een Oh-La-La Sexual Empowerment coach die vrouwen weer sexy en vrij in hun seksualiteit laat voelen.

 • De Verleidingstips Van MacBlogster EP008

  De Verleidingstips Van MacBlogster EP008

  26/01/2017 Duración: 29min

  Welkom bij de Healthy & Sexy Lifestyle talks met vandaag Angela Loy als de gastspreker van deze week. Angela is van oorsprong docent en nu turned 'wereldverbeteraar' in Rotterdam als make-up Artist on the rise. Ze houdt van make-up en schrijven, deze passie deelt ze via Macblogster.nl

 • Fit Met Curves met Casandra Deelstra EP007

  Fit Met Curves met Casandra Deelstra EP007

  22/01/2017 Duración: 24min

  Casandra Deelstra, de #Fitcurves Coach, is vandaag de gastspreker van de Healthy & Sexy Lifestyle talks. Deze dame is het bewijs dat je gezond en curvylicious kan zijn en beantwoord de vragen "Wat kan ik doen om mijn rondingen te behouden en te shapen?"

 • Ben Jij De Nieuwe Vrouw? met Chareen Soekardjo EP006

  Ben Jij De Nieuwe Vrouw? met Chareen Soekardjo EP006

  19/01/2017 Duración: 19min

  Chareen Soekardjo is vandaag de gastspreker van de Healthy & Sexy Lifestyle talks. Tegenwoordig vervullen vrouwen zoals jij en ik meerdere rollen waardoor we veel ballen omhooghouden. Hoe vind je als vrouw de balans om jezelf een energieboost te geven en hoe maak je tijd voor de mensen om jou heen zoals jouw gezin, familie, vrienden? Chareen is een Nieuwe Vrouw Coach.

 • EP005 8 Tips Hoe Om Te Gaan Met De File Bij De Sportschool

  EP005 8 Tips Hoe Om Te Gaan Met De File Bij De Sportschool

  15/01/2017 Duración: 08min

  In het nieuwe jaar wil jij jouw lifestyle, net zoals de vele andere vrouwen, het is HET moment om te werken aan jouw Healthy & Sexy Lifestyle. Helaas is het vaak druk op de sportschool, met de 8 tips kan je deze drukte zeker vermijden ;-)