Podcast Kommunikationscast

Informações:

Sinopsis

podcast om kommunikation

Episodios

 • Kcast 171: Memorial Cast

  Kcast 171: Memorial Cast

  18/10/2015

  Kcast er tilbage i en specialudgave efter 5 års pause. Vi tager et kig på, hvad der er sket i de seneste 5 år. De faste eksperter Peter Andreas, Martin Sønderlev Christensen og Patrick Damsted er på plads. Vi får også ekspertbistand af Nathalie Camilla Larsen, der er Social Media Manager hos Geelmuyden Kiese og [...] Relaterede podcasts: Kcast 98: Dybe links og medier Hør Anders Lassen, Infomedia og Digitale Publicister, Nicolai Thyssen, Information... Hvilken Kcast blev den mest downloadede og hvilke søgninger sendte... Kcast 125: Normann Copenhagen I denne uge taler vi med Michael Rying fra...

 • Kcast 170: Gyldendal #fredagsbog

  Kcast 170: Gyldendal & #fredagsbog

  15/02/2011

  I denne ekstraudgave af KommunikationsCast taler vi med Marie Bilde, Jesper Green og Lene Wissing der står bag #fredagsbog fra Gyldendal. Fredagsbog er bogsnak på Twitter, som Gyldendal er vært for. KommunikationsCast er et podcast, der handler om kommunikation. Dette podcast er produceret af Katrine Emme Thielke. Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds [...] No related posts.

 • Kcast 169: Politikere og sociale medier

  Kcast 169: Politikere og sociale medier

  28/06/2010

  Sidste udgave af Kcast inden sommerferien handler om politikere og deres brug af sociale medier. Ida Jeng har talt med Nancy Scola fra techPresident, der opstod i forbindelse med det amerikanske præsidentvalg i 2008, og som nu dækker alt om politikeres brug af online-medier. KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Denne uges [...] Relaterede podcasts: Kcast 98: Dybe links og medier Hør Anders Lassen, Infomedia og Digitale Publicister, Nicolai Thyssen, Information...

 • Kcast 168: Martin Krasnik om Ellemann | Lykketoft

  Kcast 168: Martin Krasnik om Ellemann | Lykketoft

  20/06/2010

  Martin Krasnik er vært på TV 2 NEWS-programmet Ellemann | Lykketoft. Han fortæller om, hvordan programmet bliver til, hvor lidt seertal betyder for ham og om hvordan samarbejdet med Ellemann og Lykketoft fungerer. KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Denne uges podcast er produceret af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam. Du kan [...] No related posts.

 • Kcast 167: Findvej.dk

  Kcast 167: Findvej.dk

  13/06/2010

  Mød Peter Brodersen; ene mand bag findvej.dk. Han fortæller om idéen, opstarten, udfordringerne og mulighederne. KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Denne uges podcast er produceret af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam. Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du finder her [varighed: 37´41, ca. 34,5 MB]. Du kan også [...] No related posts.

 • Kcast 166: Sproget.dk og Videoday

  Kcast 166: Sproget.dk og Videoday

  06/06/2010

  Ida Elisabeth Mørch og Laurids Kristian Fahl fortæller om sproget.dk, der redigeres af Dansk Sprognævn og Det Danske Sprog- og Litteraturselskab. Ugens Kcast har også været en tur på Videoday og talt med arrangøren, Thomas Madsen-Mygdal fra 23. KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Denne uges podcast er produceret af Katrine Emme [...] Relaterede podcasts: Kcast 95: Sproget Mød Pia Jarvad, der arbejder som sprogforsker hos Dansk Sprognævn.... Kcast 104: Trustpilot & WWW@20 Vi har talt med Peter Mühlmann fra Trustpilot, der tjekker... Kcast 112: 23 Video Kcast har været med til lanceringen af 23 Video. Hør...

 • 30/05/2010

  Socialdemokratiets partisekretær, Lars Midtiby, fortæller om Fair Løsning-kampagnen, der vil have alle til at arbejde 12 minutter mere om dagen, for at få Danmark gennem krisen. Nikolai Thyssen er redaktionschef for digitale medier på Information. Han fortæller om deres semantiske web-projekt, der skal skabe kontekst og gøre daglige nyheder til indsigt og viden. KommunikationsCast er et [...] No related posts.

 • Kcast 164: Bedre Bustur

  Kcast 164: Bedre Bustur

  25/05/2010

  Jonas Permin er direktør for forretningsudvikling i Arriva. Han fortæller historien om Mukhtars fødselsdag, der er blevet til i et samarbejde mellem Kadaver og bybird. KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Denne uges podcast er produceret af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam. Du kan abonnere på KommunikationsCast vha. et af de feeds du [...] No related posts.

 • Kcast 163: styleGALLERY

  Kcast 163: styleGALLERY

  16/05/2010

  Mød Anders Kragelund, der er Interactive Manager hos Benjamin Media. Benjamin står, sammen med msn, bag online mode-fællesskabet styleGALLERY, hvor kvinder kan få inspiration og dele deres bedste outfits med andre. KommunikationsCast er et ugentligt podcast, der handler om kommunikation. Denne uges podcast er produceret af Katrine Emme Thielke og Mikkel Westerkam. Du kan abonnere på KommunikationsCast [...] No related posts.