Kampagnesporet - Sammendrag

Informações:

Sinopsis

Sammendrag af Kampagnesporet.Den 8 november 2016 vil det sta klart, hvem der skal optage verdens mest magtfulde embede de næste 4 år; nemlig posten som præsident for Amerikas Forenede Stater.

Episodios

 • Kampagnesporet - sammendrag 08-11-2016

  Kampagnesporet - sammendrag 08-11-2016

  08/11/2016 Duración: 55min

  Sammendrag af Kampagnesporet fra d. 7. november. Email-skandale afblæst. FBI afviser sagen, hvad nu? Vi diskuterer Hillarys og Trumps valgkamps-slutspurter. Nicolai Wammen gæster studiet og diskuterer; hvad betyder valgresultatet for Danmark og Europa? Samuel Rachlin fortæller om amerikanernes forhold til Rusland. Lars Trier Mogensen har været på rundtur i sydstaterne og er nu endelig kommet hjem – er det fair at sige, at han er desillusioneret? Mirco Reimer, USA ekspert, gæster også studiet og taler om hvad Trump kunne have gjort anderledes.

 • Kampagnesporet - sammendrag 01-11-2016

  Kampagnesporet - sammendrag 01-11-2016

  01/11/2016 Duración: 55min

  Sammendrag fra d. 31. oktober. Hvor stor betydning har det for den amerikanske kvindekamp, at den næste præsident muligvis er en kvinde? Kampagnesporet får besøg af Pernille Skipper og Annegrethe Rasmussen, for at kridte banen op for hvor ligestillingsdebatten befinder sig i dansk politik. Hvordan ser Hillarys chancer ud efter den nyåbnede email sag, og hvordan opfattes den i demokraternes bagland? Den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, giver sin analyse af hvor alvorlig sagen er for Hillary. Hvorfor bliver der snakket så meget om de amerikanske svingstater? Lars Nielsen og Lars Trier Mogensen giver deres forklaring på, hvorfor de svingstater fylder så meget i valgkampen, og hvordan en valgkamp føres i de vigtigste svingstater.

 • Kampagnesporet - sammendrag 25-10-2016

  Kampagnesporet - sammendrag 25-10-2016

  25/10/2016 Duración: 54min

  Sammendrag af Kampagnesporet fra den 24. oktober. ”Feel the Bern”. Hvad nu hvis Bernie Sanders havde vundet Demokraternes primærvalg? Ville han så have skabt en folkelig bevægelse, der kunne have båret ham til magt. Nemlig den Hillary ikke har. Det taler vi med ”den danske Bernie Sanders” Uffe Elbæk om. Hvad mon Johnny Cash, den store sountry-sanger, ville synes om Trump? Skuespiller Nis Pedersen er lige nu aktuel som Cash i ”American Spirit” på Aveny-T. Han kommer forbi og synger et par af hans sange. Lars Trier Mogensen er med fra Luisiana, en del af de amerikanske sydstater. Han har mødt stærk utilfreds Trump og Hillary vælgere. Hvorfor kan de ikke lide nogle af dem? Vi kigger desuden på traditionerne omkring de amerikanske politiske TV reklamer i selskab med Nicolai Wammen, politisk ordfører i Socialdemokratiet samt USA afficionado.

 • Kampagnesporet - sammendrag 18-10-2016

  Kampagnesporet - sammendrag 18-10-2016

  18/10/2016 Duración: 55min

  Sammendrag af Kampagnesporet fra d. 17. oktober. Hvilke tidligere præsidentvalg er ligeså absurde, som det vi har nu? Vi kigger på valget i 1828. Fokus på Bob Dylan, hvordan har han formet amerikansk kultur. Vi har besøg af musikanmelder ved Ekstra Bladet Henrik Queitsch. Har Trump stadig en chance eller er det helt umuligt for ham at vinde? Det diskuterer vi blandt andet med Mark Thorsen særlig rådgiver for Inger Støjberg. Fokus på den ekstreme højrefløjs voldsomme retorik frembragt på blandt andet amerikanske radio. Og så har vi talt med radiovært Lars Trier Mogensen, som også er forfatter til bogen "den store joker" om Donald Trump . Lars er med fra Bakersfield i Californien.