Kensgerninger

Informações:

Sinopsis

En programrække om forbrydelsens element med journalist Ken B. Rasmussen som vært.

Episodios

 • Kensgerninger med Ken i centrum Den omvendte

  Kensgerninger med Ken i centrum; Den omvendte

  02/07/2015 Duración: 54min

  I Kensgerninger fortæller gæsten om sit liv på skyggesiden. Ikke altid den historie, man har allermest lyst til at diske op med. Er det så egentlig fair, at værten ikke selv lukke op for den mørke pose? I denne udgave af programmet vender vi den derfor om, så det er gæsten, DRs Line Gertsen, der griller – griller værten, forstås.

 • Kensgerninger med narkosmugleren Mads

  Kensgerninger med narkosmugleren Mads

  02/07/2015 Duración: 55min

  Mads tager til Venezuela for spændingens skyld – og løftet om at kunne tjene 100.000 kroner. Hans familie ved ikke, at han er taget afsted. Planen var, at han skulle smugle syv kilo hash. Det viser sig, at der ganske rigtigt er tale om syv kilo. Det er bare ikke hash, men kokain. Han tager alligevel ud i lufthavnen for at fragte det til København. Han bliver snuppet, dømt og indespærret i et af verdens mest barske fængsler, hvor vold og død nu pludselig er hverdag for den unge dansker, der ellers aldrig før havde været i konflikt med loven. Trods de benhårde forhold, er det værste dog næsten, at han skal fortælle sine forældre, hvad der er sket.

 • Kensgerninger med bankrøveren Tobias

  Kensgerninger med bankrøveren Tobias

  02/07/2015 Duración: 53min

  ”Hvad vil du gerne beskæftige dig med?” Det er et meget ofte stillet spørgsmål, når man går på gymnasiet. Tobias vidste allerede i 1. g, hvad han ville svare på netop det spørgsmål: Karrierekriminel. Ud fra alle parametre blev han en succes. Tyverier, røverier, hashsalg og det første rigtige bankrøveri som 20-årig – fremtiden så mørk ud for Tobias.

 • Kensgerninger med ex-bandemedlemmet Sleiman

  Kensgerninger med ex-bandemedlemmet Sleiman

  02/07/2015 Duración: 53min

  Sleiman blev født i en underjordisk bunker i Libanon midt under et israelsk luftangreb. Som knap 4-årig kommer han til Danmark, hvor han vokser op i et socialt boligbyggeri i Hundige med en brutal far, der tæsker ham efter forgodtbefindende. Han søger tilflugt på gaden. Rå vold bliver Sleimans billet til toppen af den kriminelle underverden i indvandrerghettoen. Her hersker gadens lov, hvor hævn på hævn … på hævn er drivkraften.

 • Kensgerninger med Se og Hør-journalisten Kasper Kopping

  Kensgerninger med Se og Hør-journalisten Kasper Kopping

  01/07/2015 Duración: 01h24min

  Kasper Kopping var en af dem der tabte stort på grund af SE og HØR-skandalen. Fyret fra Aller Media og sigtet i en straffesag fordi han var den med den tætteste kontakt til tys-tys-kilden. ”Det sidste år har været et helvede”, siger han. Nu er han gæst i KensGerninger - hvor værten, hans gamle kammerat, tilfældigvis er ham, der skrev bogen, der startede hele SE og HØR-skandalen. Det er første gang de to mødes siden bogen udkom.