Sinopsis

Podcircuit is je maandelijkse on-line gids langs wat er te beluisteren en te bekijken valt in de 9 clubs van het Clubcircuit. Variatie troef met interviews, reportages, nieuwe releases, oude parels en af en toe verrassende live-fragmenten.

Episodios

 • Gorki 25 jaar - exclusief interview

  Gorki 25 jaar - exclusief interview

  17/02/2014

  Gorki bestaat 25 jaar en geeft op vrijdag 21 februari een uitverkochte try-out in de 4AD. Als voorproefje lanceren we een exclusief interview.  Soms vraagt een mens zich af hoe het Vlaamse muzieklandschap er uit zou zien zonder nummers als Mia, Anja en Lieve kleine Piranha? Dor, braakliggend terrein, beroofd van de poëtische hersenspinsels van Luc De Vos, waarin weemoed welig tiert en prozaïsche wanhoop, kleine verdrietjes en maatschappijgevoelige thema’s de boventoon voeren. Jarenlang stond Gorki eenzaam aan de top, de enige band die het aandurfde om het kleine Vlaamse lied om te smeden tot potige alternatieve rock. Intussen, nu er in alternatieve kringen niet meer stiefmoederlijk gedaan wordt over ‘in het Vlaams zingen’, blijft Vos de ongekroonde koning van de Nederlandstalige rock. Gorki kampeert dan ook jaar na jaar met Mia in de hoogste regionen van allerhande hitlijstjes. Faut le faire! In 2014 viert Gorki 25 jaar staat van dienst en ook na een kwarteeuw blinkt Vos nog u

 • Podcircuit januari 2013

  Podcircuit januari 2013

  08/01/2013

  Welke betere manier om het muzikale jaar in te zetten dan een nieuwe Clubcircuit podcast. Mark Lanegan mag de feestelijkheden open, maar ook Great Mountain Fire, De Kift, de portables, Aimee Mann, Mala, Gullfisk en Carlton, Mayas Moving Castle, Douglas Firs, Fence, Bon Iver, Arno en Motorhead zorgen voor de nodige muzikale vibes, zowel online als in de clubs. De reporters van dienst voelen de portables aan de tand en laten ook de mannen van Fence, die tekenden voor de comeback van 2012, aan het woord. 

 • Podcircuit december 2012

  Podcircuit december 2012

  01/12/2012

  Zal de wereld vergaan op 22 december of niet? Geen idee, maar het lijkt wel alsof de clubs het zekere voor het onzekere nemen en nog snel een pak geweldig interessante concerten programmeren. In de december podcast blikken we alvast vooruit met muziek van Clinic, Little Trouble Kids, Balthazar, The Herbaliser, Float Fall, Night Beats, Acid Baby Jezus, Kolsch, Pinback, SUUNS, Fuck Buttons, Spain en The Germans.

 • Podcircuit november 2012

  Podcircuit november 2012

  04/11/2012

  Orkanen wervelen over Amerika, kanaalratten waaien over onze Belgische kust, presidenten worden verkozen en begrotingen aangepast,… Goed dat er nog één zekerheid in de wereld is namelijk de podcast van Clubcircuit. Die van november heeft weer heel wat in petto. Zo is er muziek van The Dandy Warhols, Digitalism, Safi en Spreej, Isbells, Troy Von Balthazar, Coheed and Cambria, A Brand, Blood Red Shoes, Ty Segall, Head Full Of Flames en Team Me als uitsmijter. Verder geeft Anne Sofie Claeys van Mayas Moving Castle haar grootste geheimen prijs. En is er ook een interview met Tiny Legs Tim dat plaatsvond tijdens een STOEMP optreden in Brussel. Ga dus rustig zitten en geniet van de podcast van november.

Informações: