Recensionspodden

Informações:

Sinopsis

I recensionspodden recenserar okändingarna Palle och Pjoltas nutiden, dåtiden, framtiden och otiden - och alla dess tomtar och troll.

Episodios

  • Avsnitt 61 - Ägg och att göra listor

    Avsnitt 61 - Ägg och att göra listor

    05/05/2020 Duración: 56min

    Palle Fuling är tillbaka i succéavsnittet nummer 61 av RecensionsPodden. Ett avsnitt där ”att göra listor”, fem snabba om ägg och ”hur man pockar på uppmärksamhet i sin ensamhet” blir hutlöst recenserade. Ja, och mitt emellan prat om heroinhäng och vem som är den bästa av Nordmännen så tar Palle Fuling en kisspaus. God lyssning och glöm inte att följa RecensionsPodden i sociala medier.

  • Avsnitt 60 - De inre rösterna  öppna kontorslandskap

    Avsnitt 60 - De inre rösterna & öppna kontorslandskap

    26/04/2020 Duración: 34min

    I avsnitt 60 så recenserar Pjoltas och Amanda de inre rösterna som styr våra dåliga och ibland bra val vi gör i livet. Hur pass basig inre röst har egentligen Pjoltas och är det en liten punkare som sitter på tvärsen i Amanda? Avsnittet bjuder även på en premiär för segmentet "Saker som ingen egentligen tycker om". Följ RecensionsPodden i sociala medier och god lyssning, darn it!

  • Avsnitt 59 - Zorros gris  avokados

    Avsnitt 59 - Zorros gris & avokados

    13/04/2020 Duración: 32min

    Avsnitt 59 bjuder på alternativ till de mörka och dystra rubrikerna som vi dagligen matas av. Podcastavsnittet 'Zorros gris & avokados" blir som en liten fristad gjort av de fagraste rösterna bland podcasts i Sverige just nu - Pjoltas och Amanda. Originalet bland recensionspoddar - RecensionsPodden recenserar allt. För just allt kan recenseras.

  • Avsnitt 58 - Bingo!!!

    Avsnitt 58 - Bingo!!!

    16/12/2019 Duración: 49min

    I RecensionsPodden avsnitt 58 recenserar Pjoltas och Amanda fenomenet Bingo. Inte på Internet, inte i en kohage och inte den där yxiga nakenfotografen. Nej, minsann! Bingo i en bingohall är det som gäller. Ja, så tipsar och tipsar vi om julens absoluta måsten och småsten när det gäller julfilmer. Och är det en telefonsvarare som kopplats på? God lyssning!

  • Bonusspår - Amandas sommarprat 2019

    Bonusspår - Amandas sommarprat 2019

    13/08/2019 Duración: 10min

    Bonusspår- Amandas sommarprat 2019 RecensionsPoddens ständiga praktikant, även känd som poddens lilla mörker - Amanda är först ut som sommarpratare 2019. God lyssning och följ @recensionspodden i sociala medier för hänga med mer än dom som inte hänger med.

  • Avsnitt 57 - Olika zombies  ledigheter

    Avsnitt 57 - Olika zombies & ledigheter

    26/05/2019 Duración: 38min

    I podcasten Recensionspoddens avsnitt numero 57 så lyfter Palle, Pjoltas och Amanda bl.a ämnen som: Hur man kan dricka en bebis och vilka nya högtider vi gärna skulle vilja ha. Palle recenserar vårens alla ledigheter och Amanda hugger tag i både zombies och kungahusens hemligheter. Pjoltas då, tänker du? Ja, han brummar på, osammanhängande och sluddrigt. Som det ska vara. God lyssning!

  • Avsnitt 56 - Luftens hjältar  finska barnfödarhöfter

    Avsnitt 56 - Luftens hjältar & finska barnfödarhöfter

    08/04/2019 Duración: 49min

    Pjoltas recension om sånt han inte klarar av (nej, det betyder inte att avsnittet är 1000 timmar långt) varvas med härliga tips om smutsiga flygplanstankar, olivoljor och hur man går över vägen med Amandas mamma. Även utlovas en hel del avslöjanden om hemliga knappar och vad man absolut inte ska göra när man flyger. Följ @recensionspodden i sociala medier och tipsa gärna en vän. God lyssning!

  • Avsnitt 55 - Trafik för alla  grottbjörkar

    Avsnitt 55 - Trafik för alla & grottbjörkar

    21/02/2019 Duración: 01h47s

    Avsnitt 55 - Hur kollektiv är en kollektivtrafik och har någon någonsin sett en grottbjörk? Ja, det är några av de viktiga frågorna vi ställer oss i avsnitt 55. Amanda har ätit brunch och har troligtvis låst in Palle på toaletten. Pjoltas skryter om sitt konsekvenstänk och är bitter för att han inte jobbar med tanter i Japan. God lyssning och glöm inte att följa @recensionspodden i sociala medier!

  • Avsnitt 54 - Drömavsnittet

    Avsnitt 54 - Drömavsnittet

    02/02/2019 Duración: 44min

    Avsnitt 54 handlar om när Pjoltas är som bäst, dvs. i sovande tillstånd. Amanda bjuder på något som egentligen kostar skjortan och så får vi bl.a svar på vad människor egentligen tycker om att höra på andras drömmar. God lyssning!

  • Avsnitt 53 - Rim  krubb(a)

    Avsnitt 53 - Rim & krubb(a)

    22/12/2018 Duración: 01h14s

    Avsnitt 53 av RecensionsPodden bjuder på rimstuga. Amanda och Pjoltas gräver bland inskickade önskningar på rim och försöker det bästa de kan... ja, det blir inte alltid som man tänkt sig. Så recenseras julbordets bästa och vice versa. Häll upp ett glas mumma och och mys ner dig framför din podcast-spelare. Årets julavsnitt av RecensionsPodden är här.

  • Avsnitt 52 - Stockholmare och elektrikernas favoritkrydda

    Avsnitt 52 - Stockholmare och elektrikernas favoritkrydda

    12/12/2018 Duración: 44min

    Palle är tillbaka och med en härlig svartsjuk baktanke tillrättavisar han... förlåt... recenserar han något som Pjoltas och Amanda har haft ”fel” om - standarder. Julkryddan kanel och nya fördomar om stockholmare recenseras även i detta avsnitt nummer 52 av RecensionsPodden. God lyssning och glöm ej att prenumerera på RecensionsPodden!

  • Bonusspår - Pjoltas sommarprat 2018

    Bonusspår - Pjoltas sommarprat 2018

    05/12/2018 Duración: 11min

    Bonusavsnitt - Pjoltas sommarprat. På begäran av RecensionsPoddens lyssnare så släpper vi nu Pjoltas sommarprat om bl.a internationella kontakter, en viktig resa och Stockholm innerstads fiskmiljö. God lyssning!

  • Avsnitt 51 - Brev från mamma  köphets

    Avsnitt 51 - Brev från mamma & köphets

    25/11/2018 Duración: 38min

    Avsnitt 51 - Brev från mamma & köphets Det är julstämning i studion men ändå så utlovas en recension av vårens bästa bakverk. Amanda recenserar köphetsen kring Black Friday och Pjoltas ärver 600.000$ dollar av en prins i Afrika. Följ gärna RecensionsPodden på Instagram och Facebook. God lyssning!

  • Avsnitt 50 - Restaurangnamn  att stå stilla

    Avsnitt 50 - Restaurangnamn & att stå stilla

    13/11/2018 Duración: 56min

    I avsnitt 50 av RecensionsPodden så går Pjoltas och Amanda lös på olika restaurangnamn runt om i världen och så recenseras handlingen, tillståndet och känslan 'att stå stilla'. Avsnittet förgylls även med fakta från "Hårvård" University, tankar om heroinister på Cirkus Scott och intro-bloopers till den tyska nationalsången. God lyssning!

  • Avsnitt 49 - Överraskningar  början på burgare

    Avsnitt 49 - Överraskningar & början på burgare

    10/09/2018 Duración: 51min

    Pjoltas tar pulsen på Amanda som gör debut i RecensionsPodden. Med en gnutta ondska och härlig ärlighet recenseras bl.a överraskningar och Stockholms absolut bästa hamburgare - vego som kötto. Sist men inte minst så vill vi be byn Sandviken och landet Japan om ursäkt. God lyssning!

  • Avsnitt 48 - Pjoltas sommarprat  sjuuka djur del 1

    Avsnitt 48 - Pjoltas sommarprat & sjuuka djur del 1

    22/07/2018 Duración: 40min

    Pjoltas sommarpratar. Sommarpratet handlar om ett högst oväntat möte och hur det påverkade hans liv (minst sagt). Palle Fuling startar igång en recensionsserie om sjuuka djur. Inte djur som har drabbats av sjukdom utan är helt sjuukt tuffa djur med roliga beteenden som behöver uppmärksammas och och inte minst recenseras. God lyssning!

  • Avsnitt 47 - Förändringar  ett långt eftersnack

    Avsnitt 47 - Förändringar & ett långt eftersnack

    17/06/2018 Duración: 56min

    Mycket har hänt och mycket kommer att hända. I avsnitt 47, a.k.a avsnitt S03E01, ligger recensionsfokuset på förändring och Palles lilla bubbla till liv. RecensionsPoddarna Palle och Pjoltas bjuder också på nästan 15 min extramaterial som är lika pedagogiskt som ett hårt slag mot tinningen.

  • Avsnitt 46 - Frukost  arenanamn

    Avsnitt 46 - Frukost & arenanamn

    16/03/2018 Duración: 43min

    Avsnitt 46 - Frukost & arenanamn I jubileumsavsnittet nummer 46 (i ordning) av RecensionsPodden så går Pjoltas upp tidigt och recenserar dagens viktigaste mål, självändamålet. Näää frukosten såklart!! Hur intar Victor Orbán sin morgonlunch och ingår det kaffe i en traditionell japansk frukost är två frågor vi antagligen inte får svar på i detta avsnitt men mycket annat gaggas det om i sedvanlig ordning. Palle & Pjoltas önskar God gröt till er alla!

  • Avsnitt 45 - Ord som inte finns  Pjoltas presenter

    Avsnitt 45 - Ord som inte finns & Pjoltas presenter

    08/03/2018 Duración: 34min

    Säsong två av humorpodcasten Recensionspodden är här! Efter ett längre uppehåll är de två helt okända ovännerna, Palle & Pjoltas otvivelaktigt tillbaka. I detta första avsnitt (nummer 45 i ordningen) så funderar Palle över om han är bortskämd utav Pjoltas eller om det egentligen är Pjoltas som försöker muta Palle till att umgås... alternativt försöker Pjoltas att pika Palle att duscha lite oftare! Pjoltas listar ord som inte finns men som borde finnas... eller? Skriv gärna ris och ros och förslag på recensioner. All kärlek.

  • Avsnitt 44 - Tåghonnörer  all the Mandelas

    Avsnitt 44 - Tåghonnörer & all the Mandelas

    12/10/2017 Duración: 52min

    I det hyllade jubileumsavsnittet nummer 44 slår Palle och Pjoltas kontroversiellt fast att politiker är människor.. efter det följer helt naturligt recensionen ”Politikers olika sätt att ljuga på”. Det blir samtal om roliga hattar och huruvida SJ-personalen gör honnör eller inte. Vidare slår Palle ett slag för att säga upp sig från jobbet och Pjoltas svingar som vanligt åt alla håll och kanter. Ett avsnitt inte helt olikt men ändå helt unikt sett till sina 43 föregångare. Krister Fuglesang på er kära lyssnare.

página 1 de 4